Brænder du for e-commerce, international handel, SoMe, supply-chain management og drømmer du om STORT ansvar? Så har vi måske en plads på holdet til dig, som praktikant i RAW58

Praktik
Sidst opdateret 23-11-2023
Kan også søges af ikke-dansktalende
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelse: Løbende

HVEM ER VI?
Vi er RAW58 og er en ambitiøs webshop i vækst, der sælger og håndlaver møbler og tøjstativer i rå jernrør. Derudover forhandler vi forskellige produkter til boligen gennem vores leverandører i både indland og udland. Vores virksomhed er drevet af passion og kærlighed for godt håndværk, men med et benhårdt business perspektiv på alt hvad vi laver. Vores arbejde er meget blandet, men en ting er sikkert - vi får ALTID lavet noget. I dagligdagen arbejder vi med alt fra lagerhåndtering, trimning af vores supply-chain, opsøgende projektsalg, 3D tegning, content udvikling, digital markedsføring, SEO, SoMe strategi. Hos os er der højt til loftet og plads til, at alle i teamet kan spille sig gode med hver deres kompetence, men vi lover at støtte, samt vejlede så godt vi kan. Vi opererer primært på det danske marked, men vil gerne ekspandere til det europæiske og resten af det skandinaviske marked hurtigst muligt. Du kan se mere til vores produkter her.

HVEM ER DU?
Du er ambitiøs og har interesse for enten e-commerce, digital markedsføring eller supply-chain management. Du er struktureret og ansvarsbedsvidst, samt en udpræget team-player, der sætter pris på lange arbejdsdage og en hverdag med fart på. Har du derudover et lille sælger-gen i maven, så er du klar til at blive RAW58’s nye praktikant. Du kommer til at blive en del af teamet, der består af faste medarbejdere og løse medarbejdere, derudover får du en spændende hverdag med massere udfordringer og stor diversitet i opgaverne - vi ønsker ikke kun at udvikle dig professionelt, men vi vil i den grad også udvikle dig personligt. Vi værdsætter hårdt arbejde og den rigtige iværksætter ånd, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi har krudt i røven og forventer du har det samme! Det er en fordel, hvis du har erfaring med E-commerce og vigtigst er, at du har mod på at blive bedre og udvikle dig indenfor e-commerce og digital handel.

DINE ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER
Du kommer til at have mange forskellige opgaver ved både skrivebordet og i vores produktion her i blandt:

Vedligeholdelse/Opdatering/Udvikling af vores webshop (Shopify)
Planlægning/Eksekvering/Styring af vores sociale medier.
Sparring med eksterne samarbejdspartnere omkring udvikling og eksekvering af online markedsføring (Herunder Adwords, Facebook og Affiliate)
Ansvar for ekspandering til nye markeder.
Sætte retningen for vores content-strategi og løbende udvikle og producere content.
Udover at være en fast del af teamet vil du også komme til at arbejde tæt med vores leverandører og diverse fagfolk tilknyttet virksomheden.

DET PRAKTISKE
Vi søger løbende praktikanter, så du er altid velkommen til at sende os en ansøgning. Vi er fleksible i forhold til praktikkens start og slutning, så skriv i din ansøgning hvornår og hvor længe du kan være i praktik. Stillingen er ulønnet.

Vi indkalder til samtaler løbende.

RAW58

Type:
Praktik
Lokation:
RAW58, Axel Gruhnsvej 16, 8270 Højbjerg
Ansøgningsfrist:
Løbende
Ansættelse:
Løbende
Stillingstype:
Design og kreativitet
Digital kommunikation
Digital og online marketing
Digital projektledelse
E-handel
User Experience
Webudvikling og CMS
Kommunikation
Udvid
Del annoncen